Restaurant Nebo - Nieuw Zuid Antwerpen

Menu

We werken steeds à la carte met dagverse producten.

Voorgerechten

Coquilles uit Bretagne in twee bereidingen 

Grond Witloof | Jonge Bloemkool | Zwarte Wintertruffel

 27

 

Sashimi

 Balfego Tonijn | Schotse Zalm “Label Rouge” | Verse Wasabi

 27

 

Surf & Turf

Koningskrab | Ierse Black Angus | Griekse Yoghurt

 28

 

Bisque

Noordzee Krab | Handgepelde Noordzeegarnalen | Cognac

25

 

Sucrine

Gebarbecued Slahart | Artisjok | Savora | Beurre Blanc

 21

 

Biet

Selles-sur-Cher | Rode en Gele Biet | Schone van Boskoop

21

 

Wagyu & Kaviaar

Wagyu F3 | Royal Belgian Caviar “Gold label” | Sumak

35

 

Terrine

Ganzenlever | Doyenné du Comice | Amandel | Brioche

25

Hoofdgerechten

Kabeljauw

Deense Kabeljauw | Butternut | Baharat | Beurre Blanc

 32

 

Zeebaars

Fregola Sarda | Piquillo | Bouchot Mont Saint Michel

 33

 

Tarbot

Noordzee Tarbot | Spinazie | Ratte du Touquet | Jus Crustacés

43

 

Spitskool

Boerenkool | Topinambour | Hazelnoot | Wintertruffel

24

 

Duif uit Anjou

Chantenay Wortel | Dukkah | Pommes Anna | Hooi

38

 

Wilde hazenrug

Harlekijn | Goudreinet | Girolles | Pommes Dauphines

42

 

Wilde fazant

Boschampignons | Grond Witloof | Knolselder | Sauce fine Champagne

38

 

Kalfszwezerik

Eekhoorntjesbrood | Schorseneer | Pommes Fondant | Madeira

35

Nagerechten

Millefeuille

Vijg | Vanille ijs | Amandel | Caramel

 14

 

Dame Blanche

Vanille ijs | Manjari 64% | Room

12

 

Baba au rhum

 Citrus | Yoghurt | Rum

 12

 

Hazelnoot

Tanariva 33% | Arabica | Hazelnoot Praliné

 14

 

Kaas

Selectie by Kaasaffineurs van Tricht

15