Voorgerechten
BLUEFIN TONIJN
Balfégo Akami / Ponzu / Yakiniku / Shiso
39
COQUILLES
Aardpeer / Hazelnoot / Vadouvan / Bergamot
42
LANGOUSTINES
Creme Wortel / Miso / Yuzu Kosho / Mango
65
RUND & OESTER
Oesterij Special / Zilte groenten / Zuurdesem
45
PARELGORT
Morilles / Groene asperge / Daslook / Hazelnoot
38
Hoofdgerechten
TARBOT
Knolselder / Mousseline Vin Jaune / Pommes Souffleé / Parmezaan
69
ZWEZERIK
Morilles / Prei / Bloemkool / Daslook
55
MELKKALF RIBEYE
Spitskool / Lardo di Colonnata / Piment Espelette
56
BOURGOGNE KIP
Artisjok Violet / Duxelle / Vin Jaune / Millefeuille
55
AGNOLOTTI
Gepofte look / Koolrabi / Walnoot / Gorgonzola Dolce
45
Nagerechten
MILLEFEUILLE
Verse vijgen / Karamel / Tahiti vanille
20
DAME BLANCHE
Tahiti Vanille ijs / Manjari & Jivara Chocolade / Room
20
KAAS
Selection by Kaasaffineurs van Tricht
22
CRÊPES SUZETTE
Appelsien / Vanille / Grand Marnier
21